Liity Jäseneksi

Ovatko lasten asiat sinulle tärkeitä? Haluatko vaikuttaa sekä tukea lasten ja perheiden puolesta tehtävää työtä? Haluatko varmistaa lapsille ja perheille suunnatun toiminnan jatkumista Huhtasuon alueella?

Liity MLL Huhtasuon jäseneksi!

MLL:n jäsenyys on helppo tapa osoittaa, että olet pienen puolella. Se on kannanotto lasten ja perheiden puolesta. MLL puolustaa lapsen oikeuksia, auttaa ja tukee perheitä arjessa, järjestää hauskaa tekemistä kaikenikäisille sekä tarjoaa mielekästä vapaaehtoistyötä lasten ja perheiden kanssa. Jäsenyys ei sido mihinkään, mutta olet tervetullut yhdistyksen sääntömäärisiin kevät- ja syyskokouksiin mukaan vaikuttamaan toimintaamme sekä halutessasi mukaan vapaaehtoiseksi tapahtumiimme tai yhdistyksen hallitukseen.

Jäsenmaksumme on 25e/vuosi. Alle 18-vuotiaille jäsenyys on ilmainen.

Liity jäseneksi tästä (muista valita MLL Huhtasuon yhdistys)

Psst. Joko lapsesi ovat MLL jäseniä.

Lapset saa ja kannattaa liittää jäseniksi ilmaiseksi.