Muskari

MLL Huhtasuon paikallisyhdistyksen muskari järjestetään keväällä 2020 Kangasvuoren päiväkotikoululla (Kangasvuorentie 12) maanantai-iltaisin 27.1. alkaen.

Jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan yhdessä musisoinnin ilosta tarjoamme ryhmiä sen verran, että kaikki halukkaat mahtuvat mukaan.

Muskari on tarkoitettu 0-6 -vuotiaille lapsille. Lapset osallistuvat muskariin vanhempansa kanssa, isommille (5-6v.) voidaan halutessa järjestää myös ilman vanhempia kokoontuva ryhmä. Muskarin vetäjänä toimii pian valmistuva musiikkipedagogiopiskelija.

Ryhmät jaetaan ilmoittautujien iän mukaan. Ryhmät kokoontuvat kello 17-19 välisenä aikana, ryhmän kesto noin 40 minuuttia. Keväällä kokoonnumme 10-12 kertaa (ei loma-aikoina tai juhlapyhinä).

Hinta/lukukausi:

• MLL:n Huhtasuon yhdistyksen jäsenille 65€/lapsi (sisaralennus 5€)
  • Ei-jäsenille 85€/lapsi (sisaralennus 5€)

Maksu tulee olla suoritettuna ennen muskarin alkua.

Ilmoittaudu mukaan 17.1.2020 mennessä! Ilmoittautuminen on sitova.

(Ilmoita lapsen nimi ja syntymäkuukausi sekä -vuosi sekä omat yhteystietosi nimi, puhelinnumero, osoite ja sähköpostiosoite)

Muskari järjestetään, mikäli ilmottautuneita on tarpeeksi. Muutokset mahdollisia.

Muskari alkaa 27.1.2020 Kangasvuoren päiväkotikoululla

Ilmoittaudu mukaan 17.1. mennessä mll.huhtasuo@gmail.com