Perhekahvilat

Iltakahvilan piknik syksy -18

MLL Huhtasuon alueyhdistys järjestää Huhtasuon alueella kaksi erillistä perhekahvilaa. Perhekahvilamme ovat Päivänsäde, joka järjestetään keskiviikkoisin aamupäivällä Nuorisotila Perttulassa sekä iltakahvila Menninkäinen, joka järjestetään keskiviikkoisin illalla Huhtasuon kulttuuri- ja hyvinvointikeskuksen tiloissa.

Perhekahvilaan voit tulla hetkeksi hengähtämään tai purkamaan toimintatarmoasi sekä tapaamaan muita vanhempia ja heidän lapsiaan. Tarjolla on paikka toimia yhdessä muiden lapsiperheiden ja omien lasten kanssa. llot, huolet ja päivänpolttavat asiat jaetaan kahvikupposen ääressä. Lapsille perhekahvila tarjoaa ohjelmaa, leikkiseuraa ja mukavaa yhdessäoloa. Vapaan leikin lisäksi järjestämme ohjelmaa, esim. asiantuntijavierailuja, askarteluja, oman lelun päivän – kävijöiden toiveiden mukaan. Mukaan voi tulla kahvilan aukioloaikana milloin vain. Perhekahvilassa voi myös halutessaan lounastaa omia eväitään.

Tarkemmat tiedot perhekahviloista sekä ohjelman löydät perhekahviloiden omilta sivuilta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kaikenikäiset, myös uudet ja vanhat kävijät !

" Lapsi, joka saa hellyyttä, oppii rakastamaan.
  Lapsi, jota rohkaistaan, oppii luottamaan itseensä.
  Lapsi, jota kiitetään, oppii olemaan kiitollinen.
  Lapsi, joka näkee annettavan omasta muille,
  oppii olemaan huomaavainen.
  Lapsi, joka saa tietoa, oppii tuntemaan viisauden.
  Lapsi, joka elää onnellisena, löytää rakkauden. "
  – Ronald Russell –