Tietoa Yhdistyksestämme

Mannerheimin lastensuojeluliiton Huhtasuon paikallisyhdistyksemme on perustettu 1.12.2014. Tällä hetkellä yhdistyksessämme on 55 jäsentä ja hallitukseemme kuuluu 5 jäsentä ja 5 varajäsentä. Järjestämme erilaisia tapahtumia ja palveluita Huhtasuon ja Seppälän sekä Seppälänkankaan alueen lapsille, nuorille ja lapsiperheille. Haluamme että lapset, nuoret ja perheet voivat osallistua toimintaan ja haluamme tarjota heille heidän omalla alueellaan palveluita, joihin on matala kynnys osallistua.

Toimintaamme on mm.

• Perhekahvila kerran viikossa keskiviikko aamupäivisin
  • Isä-lapsikerho kerran viikossa tiistai iltaisin
  • Muskari kerran viikossa maanantai iltaisin
  • Skidilä 1.-3.-luokkalaisille kerran viikossa keskiviikko iltaisin
  • Osallistuminen Lapset ensin- keräyksiin
  • Erilaiset tapahtumat

Muistathan myös seurata Facebook- ja Instagram-sivujamme. Sieltä löydät ajantasaisen tiedon toimintaamme liittyen.

Yhdistyksen toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön ja uudet toimijat ovat aina tervetulleita mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä mll.huhtasuo(at)gmail.com ja tule mukaan iloiseen joukkoomme!